all about automation Essen 2019

05. juni 2019 - 06. juni 2019

all about automation 2019

All bout automation in Essen is een krachtige impulsgever voor innovaties en technologie. Ook dit jaar opent de beurs zijn deuren weer. We zouden het erg leuk vinden om u te verwelkomen op onze beursstand.

homepage

Schüttorfer Höllenlauf 2018

15. september 2018

Schüttorfer Höllenlauf

De "Höllenlauf" in Scttorf één van de belangrijke loopevenementen in Duitsland. Promesstec als sportief bedrijf met het imago “Heavy Duty Technology” maakt daar deel van uit. Registratie onder www.hoellenlauf.de

homepage

IFAT 2020 - Messe München

04. mei 2020 - 08. mei 2020

IFAT 2018

IFAT is ’s werelds toonaangevende vakbeurs voor water, afvalwater, afval en grondstoffen. Als partner van ons zusterbedrijf, waterprocesstec GmbH, zijn wij aanwezig. Bezoek ons op onze beursstand, hal A3, stand 528.

homepage

The new adventure of the Pistenkuh

De reis naar Karelië is nog niet zo lang geleden en de twee off-road experts Burkhard en Sabine koch zijn weer sinds mei in Siberië. De route langs de Trans-Siberische spoorweg naar Mongolië en Pamir-gebergte is al uitgestippeld. Voor is dit een uitstekende mogelijkheid om onze sensoren te testen onder extreme omstandigheden. Sinds 2007 werkt promesstec samen met de twee globetrotters en voorziet de voertuigen van sensoren voor de extreme expedities. Onze sensoren hebben tochten door Afrika, Australië en Europa zonder enkele storing uitgevoerd. De truck werd blootgesteld aan zandstormen in Afrika, hoge temperaturen in Australië, modder in Rusland. Ondanks deze omstandigheden heeft de technologie van promesstec het goed doorstaan. Toen wij gevraagd hadden of de sensoren vervangen moesten worden voor die nieuwe reis kwam er een kort en bondig antwoord:

"... dat is niet nodig. Het werkt 100%, en is vanpromesstec... "

Wij zijn blij met de goede samenwerking en wensen jullie een goede reis! Promesstec maakt robuust.

naar de homepage
pistenkuh.de
pistenkuh.de
pistenkuh.de

Foto © www.pistenkuh.de

Akkoord

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te gebruiken, gaat u ermee akkoord dat cookies worden ingesteld Meer informatie