all about automation Hamburg 2020

15. januari 2020 - 16. januari 2020

all about automation 2020

All about automation in Hamburg is een krachtige impulsgever voor innovaties en technologie. Ook dit jaar opent de beurs zijn deuren weer. We zouden het erg leuk vinden om u te verwelkomen op onze beursstand.

homepage

PWS Offroad huisbeurs Neunkirchen 2019

03. october 2019

pws offroad

Op 3 oktober 2019 exposeren we op de interne beurs van de PWS Offroad GmbH in Neunkirchen. We verwelkomen je graag in onze stand.

homepage

The new adventure of the Pistenkuh

De reis naar Karelië is nog niet zo lang geleden en de twee off-road experts Burkhard en Sabine koch zijn weer sinds mei in Siberië. De route langs de Trans-Siberische spoorweg naar Mongolië en Pamir-gebergte is al uitgestippeld. Voor is dit een uitstekende mogelijkheid om onze sensoren te testen onder extreme omstandigheden. Sinds 2007 werkt promesstec samen met de twee globetrotters en voorziet de voertuigen van sensoren voor de extreme expedities. Onze sensoren hebben tochten door Afrika, Australië en Europa zonder enkele storing uitgevoerd. De truck werd blootgesteld aan zandstormen in Afrika, hoge temperaturen in Australië, modder in Rusland. Ondanks deze omstandigheden heeft de technologie van promesstec het goed doorstaan. Toen wij gevraagd hadden of de sensoren vervangen moesten worden voor die nieuwe reis kwam er een kort en bondig antwoord:

"... dat is niet nodig. Het werkt 100%, en is vanpromesstec... "

Wij zijn blij met de goede samenwerking en wensen jullie een goede reis! Promesstec maakt robuust.

naar de homepage
pistenkuh.de
pistenkuh.de
pistenkuh.de

Foto © www.pistenkuh.de

Akkoord

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te gebruiken, gaat u ermee akkoord dat cookies worden ingesteld Meer informatie